O nama

Prepustite se timu profesionalnih prevodilaca. Da ne bude jezičkih barijera.

ETC Centar za prevođenje ima iskusni timi prevodilaca koji imaju veliko iskustvo u prevođenju različitih oblasti. Pored vrhunske profesionalnosti, stručnosti i tačnosti, nastojimo da održimo i najpovoljnije cene za naše klijente. Poštovanje rokova se podrzumeva.

 

Osim prevoda u pisanoj formi na više od 25 svetskih jezika, obezbeđujemo i usmeno prevođenje (simultano i konsekutivno) za potrebe sastanaka partnera, predavanja, konferencija, prezentacija, seminara, okruglih stolova i drugih sličnih prilika.

 

Sudski tumači za većinu svetskih jezika se nalaze u našoj ponudi. Odlična ponuda za sve firme i fizička lica u Srbiji, kao i firme koje sarađuju sa inostranstvom.

 

Naš prevodilački tim čine profesionalni prevodioci sa dugogodišnjim prevodilačkim iskustvom, kvalifikovani da prevode tekstove iz raznih oblasti.

 

Prepustite se timu profesionalaca, ukažite nam svoje poverenje.

 

Budite sigurni u svaku našu napisanu ili izgovorenu reč.

Pismeno prevođenje

Profesionalni prevodioci sa dugogodišnjim prevodilačkim iskustvom. Prevod će uvek biti završen u dogovorenom roku uz kvalitetna rešenja i povoljne cene, tako da se svaki klijent sa sigurnošću može osloniti na naše usluge.

Usmeno prevođenje

Najzahtevniji oblik prevođenja. Simultano prevođenje se vrši bez prekida govornika i najčešće zahteva tandem prevodilaca dok se u konsekutivnom prevođenju prave pauze u govoru u vidu jedne ili više rečenica.

Overa sudskog tumača

Određena dokumentacija i prevodi su validni samo i isključivo uz overu sudskog tumača. Ukoliko Vam je baš ovakva procedura potrebna, nudimo Vam prevod dokumenata sa overom sudskog tumača na više jezika.

Pošaljite nam poruku za sve dodatne informacije